2011 m. lapkričio 6 d., sekmadienis

Plastikiniai langai puikiai sulaiko šilumą ir izoliuoja nuo garsų

Plastikiniai langai dabar yra populiarumo viršūnėje, ir tikrai niekam ne paslaptis kodėl. Jie ne tik puikiai sulaiko šilumą ir izoliuoja patalpas nuo nepageidaujamų garsų, bet juos galima rinktis iš labai plataus pasiūlos spektro. Jie yra stilingi ir turi begalę spalvų.

Balti plastiko langai dažnai gali atrodyti nuobodokai ar tiesiog netikti prie namo interjero, ypač jei jis – šiuolaikiškas ir modernus. Langai namui gali arba pridėti naujovių pojūtį, arba atvirkščiai – padaryti jį ypač tradiciniu. Plastikiniams langams tampant vis populiaresniems, iškilo ir jų spalvų bei dizaino įvairovės poreikis. Tai buvo pagrindinis dalykas, paskatinęs gamintojus išplėsti pasiūlos kiekį – dabar plastiko langų spalvos vyrauja nuo baltos iki raudonų plytų, juodos, švelnaus miško žalumos, dykumos smėlio, medienos ir kitokių neutralių atspalvių. Nors gamintojai ir labai išplėtė spalvų pasirinkimo spektrą, žmonės vis dar dažniausiai renkasi kuo paprastesnes ir neutralesnes spalvas. Tačiau jeigu Jūs norite itin ryškių ir išsiskiriančių langų, tikrai nebūsite nuviltas – dabar jau galima užsisakyti langus, kurie bus padaryti pagal Jūsų pageidavimą.


Plastikiniai langai taip pat turi aksesuarų, kurie leidžia Jums pritaikyti langus prie namų dekoro. O jų gali būti keletas.

Lakuoti lango papuošimai. Kai kurios langų kompanijos siūlo lakuotus lango papuošimus, priderintus prie lango stiliaus. Juos galima rinktis iš didelės gausos profilių ir dydžių.

Langų rėmeliai. Plastikinių langų rėmeliai, įmontuoti tarp stiklų, prideda namui tradiciškumo, tačiau be jų langas kur kas greičiau valomas, be to, rėmeliai gali nesunkiai sulūžti.

Daug kam atrodo, kad kuo išskirtinesnis langas, tuo daugiau jis kainuoja. Tačiau paskaičiavę dažnai galite pastebėti, jog naujoviškesnis ir šiuolaikiškiau atrodantis langas yra ne ką brangesnis, o Jūsų interjerui suteikia nepakartojamą išskirtinumą.

1 komentaras: