2012 m. kovo 16 d., penktadienis

Trigubo stiklo langai: naudinga naujovė?


Tobulėjant technologijoms, prisigalvojama vis įvairesnių dalykų – deja, dažnai jie būna ne itin protingi. Tačiau būna ir naudos – jau kurį laiką netyla kalbos apie naują išradimą – trigubus langų stiklus. Kokią naudą teikia ši naujovė? O gal tai tik dar vienas reklaminis triukas, kai senesni daiktai yra kur kas pranašesni už naujuosius?


Įrodyta, jog šie langai tikrai kur kas pranašesni už prieš tai buvusius. Pirmiausia, jie puikiai išlaiko šilumą namuose žiemą ir vėsą – karštuoju metų laikotarpiu. Daug kas gali ginčytis ir sakyti, kad jie ne ką geresni už dvigubus stiklus, tačiau mažesnės sąskaitos už šildymą rodo ką kita. Ypač, jei turite didelius langus pietų ar vakarų pusėje, šie langai yra geriausias sprendimas. Galiausiai, daug kas priklauso ir nuo to, kiek pašalinių garsų norite savo namuose ir koks saugumo lygis Jums priimtinas.


Ne paslaptis, jog šilumos taupymas yra tema, apie kurią jau seniai vyksta itin karštos diskusijos. Pagalvokite: kam rinktis pigesnius langus, jei galite įsigyti brangesnius, kurie, laikui bėgant, atsipirks? Todėl vietoj karštų diskusijų, verčiau padarykite savo namus karštais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą