2012 m. gegužės 24 d., ketvirtadienis

Atveriami ir stumdomi PVC langai

Niekam ne paslaptis, kad pastaruoju metu vieni iš populiariausių langų yra plastikiniai langai. Jiems gaminti naudojamos kokybiškos medžiagos ir stiklo paketai, o patvarumas ir ekonomiškumas – pagrindinės jų populiarumo priežastys. Dažniausiai perkami atveriami langai, tačiau vis labiau populiarėja ir stumdomi PVC langai. Kokie kiekvieno tipo privalumai?


PVC stumdomi langai. Šie langai labai tinkami tiems, kurie neturi daug erdvės. Jie tiesiog neatsidaro nei į lauko, nei į vidaus pusę. Langai dažniausiai yra slankiojami horizontaliai, tačiau kartais būna ir vertikaliai slankiojančių. Galima pasirinkti įvairius stumdymo būdus, pavyzdžiui, kad būtų stumdomas tik vienas stiklas arba abu. Gana dideli PVC stumdomi langai yra ypač mėgstami balkonuose ir terasose.

Pagrindinis stumdomų langų privalumas yra tas, kad jie suteikia pakankamai šviesos ir gerą vėdinimą neužimdami vietos. Jie yra itin sandarūs, nepraleidžia visiškai jokio vandens, turi puikią šilumos izoliaciją, todėl suteikia mažesnes sąskaitas už šildymą. Juos itin paprasta prižiūrėti ir išlaikyti ilgaamžiškus.

PVC atveriami langai. Atveriami langai yra patys populiariausi, kad ir iš kokios medžiagos jie būtų pagaminti. Taip yra todėl, kad jie turi išskirtinį žavesį ir patrauklumą. Šie langai sudaryti iš dviejų ar daugiau stiklų, kurie paprastai atsidaro į vidų, rečiau – į išorę. Jeigu erdvė Jūsų nevaržo, tuomet šie langai bus puikus pasirinkimas.

Atveriami langai yra geras pasirinkimas norintiems gauti optimalų šviesos ir vėdinimo santykį viduje, atsižvelgiant į tai, kad jį galima atidaryti 100%. Jie suteikia išskirtinę šilumos izoliaciją, puikiai apsaugo nuo vėjo, lietaus.  Jie nepūva, nėra jautrūs termitams, be to, reikalauja itin minimalios priežiūros.

3 komentarai:

  1. Na priežiūros plastikiniai langai vistiek reikalauja. Vienas iš langų priežiūros momentų - varčios reguliavimas. Jis padeda atsikratyti kai kurių, su langais susijusių bėdų. Kiti rūpesčiai, susiję su langų priežiūra - sutepimas, normalus periodiškas valymas bei vengimas daryti tai, ko nereikėtų su langais daryti.. Žinoma Plastikiniai Langai tikrai geras pasirinkimas

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tai čia kaip plastikiniai langai ar aš kažką ne taip supratau? O apie tokį variantą kaip stumdomi dar nežinojau. Manau, kad mano namuose jie puikiai pasitarnautų, nes nėra didelės erdvės.

    AtsakytiPanaikinti